Со камења е фрлано спрема полициски службеници, можело да биде многу сериозно – Тошковски за вчерашниот инцидент

Внатрешна контрола ќе го испитува постапувањето на полициските службеници во врска со приведувањето на новинарот Фуркан Салиу, изјави денеска во одговор на новинарски прашања министерот за внатрешни работи Панче Тошковски....