На едно гласачко место во Скопје во ходник е пронајдена димна бомба – МВР апелира да се воздржат гласачите од инциденти

МВР досега нема регистрирано посериозни нарушувања на јавниот ред и мир при гласањето, тоа се одвива мирно, без проблеми. Од отворањето на гласачките места досега имаме регистрирано две фотографирања на...