ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Твоја Македонија“ на чекор до историска победа – денеска почнува кампањата за парламентарните избори

Во овие избори има нешто специфично, до ѕидот сме доведени. Вие заслужувате власт соодветна на вашето достоинство, власт од којашто нема да се плашите и срамите, туку ќе се гордеете,...