Мицкоски од Кичево: По 8 мај Пендаровски нема да знае кај му е главата, ниту ГПС нема да го пронајде

„Ја слушнав вчера најновата навреда на Стево, охрабрен, осилен, а во суштина исплашен како глувче мало и вели на професорката која за него е величина голема како Монт Еверест на...