Боки 13: ОВА Е ПОЧЕТОК НА БИТКА СО ЦЕЛА КРИМИНАЛНА БАНДА

Бојан Јовановски во јавноста познат како Боки 13 утрово бил повикан на информативен разговор во полициска станица бил пријавен од уште Зоран Милески Кичеец со кого беа осудени во предметот...