Николоски: Му се ближи крајот на Пендаровски, затоа е нервозен, од озборувач број еден во Македонија стана и навредувач број еден

„Од сите краишта на Македонија доаѓа многу добра енергија и победата е пред нас, победата е извесна, победата се гледа“, порача Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ и носител на ИЕ4...