Зајкова прашува: „Македонија повторно твоја“, чија беше до сега? – Одговорот едноставен, со ваш „АМИН“ од ДУИ!

„На билбордите на ДПМНЕ ќе видите ‘Македонија повторно твоја’. Чија беше до сега? Нели беше на сите граѓани? Или сакаат да ја направат повторно своја како во времето на Груевски,...