ТУКА НЕМА МЕСТО ЗА ШОВИНИСТИ Македонски концепт и без табла му одржа лекција на Бујар Османи што е ГРАЃАНСКИ УСТАВ

Македонски Концепт – Единствениот начин за влез во Европската Унија е преку Граѓанскиот Устав, најголема потврда за тоа е Бујар Османи, порачува Македонски концепт. Политичката партија Македонски Концепт во врска...