Митко Јанчев независен кандидат?

Кавадаречкиот градоначалник Јанчев и е познат на јавноста по неговиот судир со лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски, особено за време на последниот референдум. По тоа, Јанчев ја напушта позицијата...
Social profiles