Стоилковски: Каевски ниту еднаш не одговори како со првото вработување на 30 години набилда четири милиони во банка и сопствен стан?

  Дарко Каевски ниту еднаш не одговори во јавност,како со првото вработување, како партиски подмладок за директор на АМС, на 30 години набилда четири милиони во банка и сопствен стан?...

Пендаровски да не се крие зад закани со тужби, нека каже што договорил на Бихаќка со Асаф Еисин?

„Во Македонија можеби се одвива најтежок заговор против изборите со можна злоупотреба на најмалку две високи државни институции, претседател на држава и Агенцијата за разузнавање“, вели Наум Стоилковски, портпарол на...

Пендаровски, Миле Зечевиќ и нивниот извршител Асаф направиле кривични дела и ќе одговараат за изборен фалсификат

Јасно е дека наместо да излезат со програма каде има проекти, главната програма на СДС е фалсификување на документи и лични имиња. Имаме основано сомневање дека зад таквата мрежа за...