Десетина граѓани се јавиле кај Народниот правобранител за ПОВРЕДЕНО ИЗБИРАЧКО ПРАВО

Досега на бесплатнатната телефонска линија во канцеларијата на Народниот правобранител се јавиле десетина граѓани, кои се пожалиле дека им е повредено избирачкото право. Народниот правобранител ќе презема итни мерки за...