ВЛАСТА удри на СТУДЕНТИТЕ, намалува стипендии и порции храна

Не стивнуваат реакциите од синдикатите и јавноста по објавувањето на владиниот документот за штедење во јавниот сектор. Освен намалување на платите на административците и јавните службеници, во документот јасно стои...