ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ и да ја рашириме пораката за горда и твоја Македонија ДА ГО ЗАОКРУЖИМЕ БРОЈОТ 2 за Гордана Силјановска Давкова, повика Мицкоски од Пехчево

Луѓето се обединуваат околу промените, а потоа сето она кое го изгубивме во изминативе 6 и половина години ќе треба да го надоместиме, да го исправиме,  да ја трансформираме Македонија,...