Македонски Концепт: Залудно е да се очекуваат решенија и проекти од политиканти кои се служат со плагијаторство и немаат капацитет ниту сопствен слоган да смислат

Политичката партија Македонски Концепт смета дека е срамно и жално за Република Македонија да ја водат политичари кои немаат основен капацитет да смислат ниту сопствен слоган и залудно е од...