СРАМНА ИЗЈАВА НА ИЗМЕЌАРОТ БОЈАН МАРИЧИЌ ПО ДЕБАКЛОТ НА СДС – ДА СИ ЈА САКАШ ДРЖАВАТА БИЛО ЗАКАНА И НАЦИОНАЛИЗАМ

Ги прифаќаме резултатите какви што се и ги разбираме како многу сриозна порака за ставот на граѓаните кон СДСМ. И порано како партија сме биле пред слични предизвици и секогаш...