СКАНДАЛ: Судиите ги суспендираат сите предмети против политичарите

Корумпираните политичари може да спијат на раат. Има кој да им чува грб. Тука им се браќата судии, кои се покорумпирани од нив, коментираат правните аналитичари. Македонија по должината на...