ВИДЕО запис на ВМРО-ДПМНЕ: Државата е киднапирана од 100-тина функционери на ДУИ и нивните измеќари од СДС, МАКЕДОНИЈА повторно ќе биде ТВОЈА!

„Македонија е одземена од рацете на граѓаните. Државата е киднапирана од 100-тина функционери на ДУИ и нивните измеќари од СДС. Додека тие се граѓани од прв ред, сите други се...