(ВИДЕО) Македонски Концепт: Поради момци како Артан Груби имиџот на Америка и на ЕУ во Македонија стана мочуриште

Претседателот на политичката партија Македонски Концепт, Петар Богојески даде изјава за телевизија Сител како реакција на вчерашното тврдење на Артан Груби од политичката партија ДУИ, кој на „Тема на денот”...