ВАЖНО: Садизмот на СДСМ

Се сеќавате ли на оние „жената, децата во ендек...“, „се нервирам, едно убиство да не можеш да прикриеш“...? Од бомбите што ги емитуваше во јавност Зоран Заев? Проектот „Вистината за...
Social profiles