ЗАПОЧНАА ЛИ ПРИТИСОЦИТЕ? Во Гостивар импровизиран штаб во гаража пред училиштето, во Сарај членови на Албанска партија вршат ПРИТИСОК пред гласачките места!

(Превземено) Курир дојде до информации дека во Гостивар пред Основното училиште Гоце Делчев каде што во моментов тече гласањето на првиот круг од седмите претседателски избори има импровизиран штаб на...

Министерот Тошковски го посети Полициското одделение Сарај и Единицата за внатрешни работи Ѓорче Петров

Министерот Панче Тошковски денеска беше во работна посета на Полициското одделение Сарај и Единицата за внатрешни работи Ѓорче Петров. Од страна на раководството на ПО Сарај министерот беше запознаен со...