МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ со порака од Кисела Вода – ГОРДИ, ОБЕДИНЕТИ, СВОИ НА СВОЕТО за убедлива победа на „Коалицијата Твоја Македонија“

Претседателот на „Макеонски концепт“ - Петар Богојески на својот фб профил објави дел од атмосферата од вчерашниот митинг во Кисела Вода кој го одржа „Коалицијата Твоја Македонија“ предводена од ВМРО...

ГОРДИ, ОБЕДИНЕТИ, СВОИ НА СВОЕТО ! – Македонски Концепт како дел од Коалицијата „Твоја Македонија“, препознатливи и присутни помеѓу граѓаните

Македонски Концепт како дел од Коалицијата „Твоја Македонија“, препознатливи и присутни помеѓу граѓаните. МАКЕДОНСКИ БРОД, ДОЛНЕНИ / РОПОТОВО убај, чисти, чесни Македонци, ме направивте горд на своето племе! Ме вративте...