СДС планира да го доуништи земјоделието со „НАСАДИ од ФОТОВОЛТАИЦИ“ и кој би имал најголем ЌАР од тоа?!?!

КОСТАДИНОВСКА-СТОЈЧЕВСКА НАЈАВИ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА СУБВЕНЦИИТЕ ЗА ФОТОВОЛТАИЦИ Можеби оваа „мерка“ највеќе ќе му одговара на семејниот бизнис на  претседателот на СДС Димитар Ковачевски?! Да се потсетиме на ден  13.12.2022 година...