ПОБЕДУВАМЕ СО НАД 170.000 ГЛАСОВИ, НАРОДЕ НА МАКЕДОНИЈА ВИ БЛАГОДАРАМ!

Денеска народот покажа дека си ја сака Македонија. Ветив дека ќе победиме со најмалку 100 000 гласови разлика, победуваеме со повеќе од 170 000 гласови. Ова е најдобриот резултат што...

Професорката Силјановска Давкова повторно извојува победа – Антикорупциска бара да се стави во мирување приемот на слушетели во Академијата за судии и обвинители

Државната комисија за спречување на корупцијата попладнево донесе одлука со која и предлага на Академијата за судии и јавни обвинители да ја стави во мирување постапката за прием на 130...