ССМ ПОВИКУВА НА ГОЛЕМ ПРОТЕСТ НА 1 МАЈ – „СПЛОТЕНИ ДА ГО ПОКАЖЕМЕ НАШЕТО НЕЗАДОВОЛСТВО“

Сојузот на синдикатите на Македонија организира протест  по повод Меѓународниот ден на трудот 1 мај. Претседателот на ССМ Слободан Трендафилов во отворено писмо до јавноста посочува дека работничкото движење во...