Кога ќе речат „КАКО ДО СЕГА“, мислат на тендери во 4 очи, на повеќе имот за Груби, на уште некоја „Соравија“

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по митингот во Гостивар вечерва објави дека со заокружување на број 2 на 24 април за Силјановска Давкова, Македонија ќе биде повторно горда, а на...