(ВИДЕО) Македонија е одземена од народот и подарена на тацна на ДУИ и на измеќарите на СДСМ – Мицкоски на митинг во Струга

Можеби ова се најтешките предизвици за државата, и тоа не се само времиња во кои ќе нотираме дека во државата не чини, туку државата не е ниту на крстопат. Таа...