ОЧАЈ И ПАНИКА ВО БРОДОТ ШТО ТОНЕ – Партиски претседател на СДСМ нападнал лидер на младите од ВМРО-ДПМНЕ во Струмица

ВМРО-ДПМНЕ - Струмица информира дека денеска се случил инцидент во маркет при што претседателот на СДСМ во Банско, Даме Тренчевски физички го нападнал претседателот на младите на ВМРО-ДПМНЕ Никола Андонов. „СДСМ Струмица...

НИКОЛОСКИ, НОСИТЕЛ НА ИЕ4: ПОБЕДАТА на ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА Е СИГНАЛ ЗА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

Александар Николоски,носител на изборната единица 4 денеска во Струмица ја продолжи кампањата за парламентарните избори по големата победа во првиот круг на професорката Гордана Силјановска Давкова. „Почитувани претставници на медиумите...