Професорката Силјановска Давкова го подучи Османи – „61 пратеник не ги исклучува заедниците, туку криминалците од ДУИ“!

Кандидатката за претседателка на Македонија професорката д-р Гордана Силјановска-Давкова одговори на прозивката на противкандидатот Бујар Османи преку социјалната мрежа Твитер. „Господине Бујар Османи, 61 пратеник не ги исклучува заедниците, бидејќи...