(ВИДЕО) Пендаровски е во очај, но е должен да одговори дали ќе го прифати ултиматумот на ДУИ

Изјавата во очај на Стево Пендаровски дека ќе загубел во првиот круг на претседателските, меѓутоа дека ќе победел во вториот круг е само алиби за големиот пораз кој му претстои....