СДСМ едвај собра двајца без тројца на собир во Центар – НИКОЈ НЕ САКА да слуша лаги и басни

СДСМ, денес одржаа собир со граѓани во Центар. Од фотографиите што се појавија на социјалните мрежи може да се види каква е желбата кај граѓаните да ги слушаат предизборните пораки...