СДСМ едвај собра двајца без тројца на собир во Центар – НИКОЈ НЕ САКА да слуша лаги и басни

СДСМ, денес одржаа собир со граѓани во Центар. Од фотографиите што се појавија на социјалните мрежи може да се види каква е желбата кај граѓаните да ги слушаат предизборните пораки дека СДСМ нема да се откажала од иднината, ама очигледно граѓаните се откажаа од СДСМ.

На собирот говореше Бојан Маричиќ и заменикот-министер за финансии Филип Николовски.

На настанот се обрати и градоначалникот на Центар, Горан Герасимовски.