ПЕНДАРОВСКИ нема храброст да дебатира со противкандидатите – ЦРВЕН КАРТОН од Боби Христов!

Иако устите им се полни со тоа дека треба да има дебата, сепак во реалноста бегаат од истата. Откако Стево Пендаровски кандидат за претседател од СДСМ одби да се појави...