Честит 1 мај, денес работничките права се прекршени и погазени, заедно да ја направиме Македонија повторно силна, голема и твоја

. Државата многу малку води грижа за тие кои создаваат и се р’бетот на нашата економија. За мобингот врз работниците многу ретко се зборува, но најголемиот проблем се платите кои...