ВМРО-ДПМНЕ го избрка мешетарот од Израел, Зечевиќ и Ковачевски го прибраа за фалсификување и за лажни вести

Во текот на денешниот ден ВМРО-ДПМНЕ ќе ја открие целата шема на фалсификување на лажни вести и документи од страна на СДС.

Тоа е мрежа во која се вклучени и злоупотребени државни институции и највисоки политички личности, со поддршка од странски платеници исплаќани во готово.

Прибегнувањето кон фалсификување е најдобар доказ дека власта е нервозна, и дека губи.

Истите инспиратори и платеници меѓу кој и израелскиот мешетар Асаф Еисин кој работи за СДС, дојде со понуда за креирање на слични лажни вести и документи во ВМРО-ДПМНЕ, и беше избркан од партијата.

Очигледно, СДС и Ковачевски го прибрале. Асаф нема да ги спаси од катастрофалниот пораз. Но и Асаф, и Зечевиќ и Ковачевски треба да се подготват да одговараат веднаш по промената на власта.