Кисела Вода со ГОЛЕМА ПОДДРШКА за Силјановска Давкова

Споредено со денешниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ каде присуствуваа голем број граѓани, во понеделникот во оваа населба митинг одржа претседателскиот кандидат на СДСМ, Стево Пендаровски кој доживеа вистински дебакл.

Професорката Гордана Силјановска Давкова која е кандидат за претседател од ВМРО-ДПМНЕ вечерва одржа митинг во Кисела Вода каде присуствуваа огромен број граѓани.

Според фотографиите кои се споделуваат на социјалните мрежи, Кисела Вода и пружа голема поддршка на Силјановска Давкова.

Споредено со денешниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ каде присуствуваа голем број граѓани, во понеделникот во оваа населба митинг одржа претседателскиот кандидат на СДСМ, Стево Пендаровски кој доживеа вистински дебакл.