МИСАЈЛОВСКИ во Шуто Оризари : Победата овде е сигурна затоа што граѓаните веруваат во нашиот искрен и чесен пристап!

„Правиме историја!

ПОБЕДУВАМЕ ВО ШУТО ОРИЗАРИ!!!

Победата овде е сигурна затоа што граѓаните веруваат во нашиот искрен и чесен пристап!

Тука ни кажаа дека кога СДСМ се на власт им се одземени сите права на Ромите. Условите во кои живеат се катастрофални. Граѓаните овде со нетрпение очекуваат да се случат промените и да се подобрат условите за живот!

Време е за промени!

Македонија повторно горда“, стои во неговиот пост на Фејсбук.

https://www.facebook.com/misajlovskivlado/posts/961972101969198?ref=embed_post