КАЛЕТО ПОВИКУВА НА МАСОВНО ГЛАСАЊЕ

Агелер: Ништо нема да се постигне со негласање Амбасадорката на Соединетите Американски Држави(САД) во Северна Македонија, Анџела Агелер, преку официјалниот профил на амбасадата на мрежата Фејсбук упати порака до граѓаните...