Професионални војници на АРМ стануваат паравојска на партијата која ги вработила

Наместо одговорност, централата на СДСМ само се оградува од повикот на општинската организација во Арачиново, кандидатите кои што аплицирале за работа во АРМ да се појават кај претседателот на огранокот...