ЖАЛНА БУГАРИЈА: ЛОРЕР не влезе, сите криминалци влегоа во Парламент

После завршување на изборите во Бугарија, стана повеќе од јасно за каква популација станува збор и зошто ЕУ е на раб на пропаст поради такви земји членки. Најинтересни се изборните...