ОЧАЈ И ПАНИКА ВО БРОДОТ ШТО ТОНЕ – Партиски претседател на СДСМ нападнал лидер на младите од ВМРО-ДПМНЕ во Струмица

ВМРО-ДПМНЕ - Струмица информира дека денеска се случил инцидент во маркет при што претседателот на СДСМ во Банско, Даме Тренчевски физички го нападнал претседателот на младите на ВМРО-ДПМНЕ Никола Андонов. „СДСМ Струмица...

Нашата Македонија ја водат Ахмети, Груби, Османи и стотици разбојници од ДУИ – Мицкоски порача да гласаме и да си ја вратиме државата

Она кое што сакам да го прашам овде во Босилово е дали сме подготвени да ја направиме Македонија повторна горда, праша претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешното свое обраќање...