ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА се поклони пред жртвите на НАЦИЗМОТ во Македонија

Претставници на Германската амбасада во Скопје го одбележаа 11 Октомври со положување венци на споменикот Ослободители на Скопје пред Владата и на Спомен костурницата во Куманово. „Во знак на сеќавање...