Русија прогласи победа на референдумите во окупираните украински региони

Кремљ го расчисти патот кон анексија на уште украински територии, тврдејќи дека големо мнозинство жители во окупираните региони гласале за припојување кон Русија на референдумите кои меѓународната заедница ги опиша...
Menu
Social profiles