Новата влада на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги извади сите докази за истраги на огрешените на црната листа на САД

Јас ја слушнав Анџела Агелер, амбасадорката на САД, која што вели ние поседуваме сериозни докази. Првата работа што идната влада на ВМРО-ДПМНЕ ќе ја направи е да седне и да...