Собранието да има 90 пратеници и да се укине балансерот при вработувањето

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител во Втората изборна единица Владо Мисајловски вели дека во изборната програма предлагаат Собранието да има 90 пратеници наместо сегашните 120 и да се отвори дебата...