МИЦКОСКИ ДО ДУИ и СДСМ: ХРАБРОСТ ЛИ Е ДА ПРОДАДЕШ ИМЕ, УСТАВ, ИСТОРИЈА?!

Државата ни ја одземаа. Народот изгуби контрола над системот, институциите се киднапирани од стотина души на ДУИ кои управуваат со се. Додека тие од СДСМ им се верни слуги во...