Парите за зголемување на пензиите по 5.000 денари се обезбедени, новата Влада ќе стимулира инвестиции и нови вработувања

Мораме да обезбедиме пари ако сакаме да ги креираме овие 55.000 работни места односно тие пари да влезат во бизнисот за да може реалниот сектор да ги креира. Многу од...